Top Chef Masters' Jody Adam ' s fistic-Pesto de țelină
Pesto-ul de fistic-țelină al lui Jody Adam de la Top Chef Masters ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 436 calorii, 4G de proteine, și 46G de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de fistic, parmezan, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Risotto De Țelină Cu Pesto De Fistic, Ziua mea la masterat și masterat celebrul sandwich cu brânză Pimento, și Chef John 's Orange fistic "Greenies".
Instrucțiuni
Puneți busuiocul și frunzele de țelină într-un robot de bucătărie. Cu motorul pornit, adăugați uleiul într-un flux subțire constant și procesați până când frunzele sunt tocate mărunt, aproximativ 1 minut.
Adăugați usturoiul, nucile și coaja de lămâie și procesați încă 20 de secunde sau până când nucile sunt tocate mărunt, dar nu o pastă. Dacă procesați prea mult, mașina va încălzi pesto-ul, va găti busuiocul și îl va decolora.
Transferați pesto-ul într-un castron. Se amestecă brânza și țelina. Gustați și reglați condimentele.