Rețeta de ton roșu Chile ars cu glazură Teriyaki ar putea satisface pofta ta japoneză în aproximativ 3 ore și 30 de minute. O porție conține 380 calorii, 23g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.9 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, ghimbir măcinat, pudră de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ton ahi ars cu Năsturel, Chile și salată de ghimbir, Burgeri de ton cu glazură de ananas-muștar și gust verde de Chile-murături, și Scoici de susan prăjite și friptură Teriyaki cu salată de varză prăjită.
Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.