Ton Maki
Tuna Maki ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 267 calorii, 22g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 5,32 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați nori prăjiți, nori prăjiți, ghimbir murat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Kappa Maki, Pizza Maki, și Creveți Maki pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți vasul mare cu apă cu gheață și felii de lămâie.
Așezați covorașul de sushi pe tăbliță cu șipci care rulează transversal. Aranjați 1 foaie nori, cu partea strălucitoare în jos, pe covoraș, căptușind marginea lungă a foii cu marginea covorașului cel mai apropiat de dvs. Umeziți ușor mâinile cu apă de lămâie, apoi întindeți ușor aproximativ 3/4 cană de orez pe nori în strat uniform, lăsând marginea de 1/2 inch pe capătul lung opus.
Periați 1/2 linguriță de pastă de wasabi în linie orizontală subțire peste orez la aproximativ 1 inch de partea cea mai apropiată de dvs. Aranjați aproximativ 1/8 din fâșiile de ton în linie orizontală deasupra liniei wasabi, tăind tonul după cum este necesar pentru a se potrivi dintr-o parte în alta.
Începând cu marginea cea mai apropiată de dvs., ridicați covorașul cu degetele mari, ținând umplutura în loc cu degetele și pliați covorașul peste umplutură, astfel încât marginile superioare și inferioare ale orezului să se întâlnească. Strângeți ușor, dar ferm de-a lungul lungimii rolei și trageți marginea superioară a covorașului departe de dvs. pentru a strânge. (Bordura Nori va fi în continuare vizibilă sub marginea superioară a covorașului.) Deschideți covorașul și rotiți Jurnalul înainte cu 1/4 tură, apoi pliați covorașul din nou și strângeți ușor, dar ferm, pentru a sigila marginea nori. Repetați pentru a forma rulourile rămase.
Transferați 1 rolă, cu cusătura în jos, pe placa de tăiere. Dip cuțit ascuțit în apă de lamaie, scuturând excesul. Feliați rola în jumătate, apoi tăiați fiecare jumătate în 3 bucăți. Feliați rulourile rămase în același mod.
Serviți imediat cu pasta de wasabi rămasă, ghimbir, daikon, morcovi și sos de soia.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot]()
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Fructele roșii strălucitoare, afinele confiate, prunele Santa Rosa și aromele de mentol se amestecă pentru a intoxica nasul în timp ce Harris Vineyard Merlot 2016 se ridică din pahar. Pe gust, o intrare suculentă și fructată este susținută de taninuri masticabile și o aciditate echilibrantă, creând straturi luxuriante care acoperă limba și produc un finisaj moale și elegant.