Ton la grătar cu anghinare și Aioli

Tonul la grătar cu anghinare și Aioli ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 660 calorii, 48G de proteine, și 43G de grăsime fiecare. Pentru $ 8.86 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, anghinare pentru bebeluși, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați ANGHINARE LA GRĂTAR CU AIOLI DE LĂMÂIE, Anghinare La Grătar Cu Aioli Worcestershire, și Anghinare La Grătar Cu Caper Aioli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați usturoiul cu 3/4 linguriță de sare; se pasează într-o pastă cu spatele unei linguri mici. Se amestecă sucul de lămâie și maioneza până se omogenizează. Bateți treptat 1/4 cană de ulei de măsline într-un jet subțire până când aioli este emulsionat. Dați la frigider aioli până la servire.
Aduceți la fiert o cratiță mare cu apă sărată.
Adăugați anghinarea, acoperiți cu un capac puțin mai mic decât cratița pentru a menține anghinarea scufundată și gătiți până când fundul este fraged, aproximativ 15 minute.
Scurgeți anghinarea și întindeți-le pe o farfurie mare pentru a se răci ușor. Scoateți frunzele exterioare dure și tăiați fiecare anghinare în jumătate. Se usucă.
Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei de măsline până când sclipesc.
Adăugați anghinarea și gătiți la foc mare, amestecând ocazional, până devin aurii și crocante, 4 până la 5 minute. Se condimentează cu sare și piper și se presară cu pătrunjelul tocat.
Transferați anghinarea într-un platou și păstrați-o caldă.
Încălziți o tigaie pentru grătar din fontă sau o tigaie mare. Frecați tonul cu restul de 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Gratiți tonul la foc mare, rotind o dată, până se rumenesc și carnea este medie rară, aproximativ 3 minute în total.
Transferați tonul în platou și serviți imediat cu aioli și pene de lămâie.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tunan în meniu? Încercați să vă împerecheați cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ați putea încerca este Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
![Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot]()
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Fructele roșii strălucitoare, afinele confiate, prunele Santa Rosa și aromele de mentol se amestecă pentru a intoxica nasul în timp ce Harris Vineyard Merlot 2016 se ridică din pahar. Pe gust, o intrare suculentă și fructată este susținută de taninuri masticabile și o aciditate echilibrantă, creând straturi luxuriante care acoperă limba și produc un finisaj moale și elegant.