Ton la gratar cu ananas Chipotle Salsa

Ton la gratar cu ananas Chipotle Salsa
Ton la gratar cu ananas Chipotle Salsa ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 445 calorii, 53G de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $ 8.23 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Mergeți la magazin și ridicați scallions, suc de lime, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Halibut La Gratar Cu Ananas Chipotle Salsa, Ton la grătar cu Ponzu Chipotle și salsa de Avocado, și Ton la gratar cu salsa de ananas.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele salsa împreună. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei până când sunt gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
1
Aprindeți grătarul sau preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Înveliți fripturile de ton cu uleiul și presărați cu condimente de casă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De TonFriptură De Ton
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Transferați fripturile pe o foaie de copt, dacă se fierb sau puneți-le pe grătar. Se fierbe sau se prăjește peștele până se gătește la coacerea dorită, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Transferați într-un platou de servire și serviți acoperit cu salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
5
Se amestecă toate ingredientele împreună și se păstrează într-un recipient etanș până la 6 luni.

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Merlot, Pinot Noir, și vin de la Rosa sunt alegeri excelente pentru ton. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ați putea încerca este Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Fructele roșii strălucitoare, afinele confiate, prunele Santa Rosa și aromele de mentol se amestecă pentru a intoxica nasul în timp ce Harris Vineyard Merlot 2016 se ridică din pahar. Pe gust, o intrare suculentă și fructată este susținută de taninuri masticabile și o aciditate echilibrantă, creând straturi luxuriante care acoperă limba și produc un finisaj moale și elegant.
DificultateNormal
Gata În21 m.
Porții4
Scor De Sănătate79
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista