Ton glazurat cu arțar cu salată de pere-cartofi

Tonul glazurat cu arțar cu salată de pere-cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și pescatariană are 1030 calorii, 100g de proteine, și 55g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,81 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de salată de pere-cartofi, ulei de măsline, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de var, puteți urma acest fel principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Ton glazurat cu arțar cu salată de pere-cartofi, Fulgi De Ovăz Cu Pere Glazurate De Arțar, și Tarte cu pere și alune glazurate cu arțar.
Instrucțiuni
Bateți împreună muștarul, siropul de arțar, sucul de lămâie și 1 lingură de ulei de măsline. Pune deoparte.
Condimentează tonul pe ambele părți cu sare și piper.
Încălziți restul de 3 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare din fontă la foc mare.
Adăugați tonul și gătiți timp de 30 de secunde pe fiecare parte.
Scoateți din tigaie și periați ambele părți ale tonului cu glazura de arțar-muștar.
Se transferă într-un platou de servire și se ornează cu coriandru.
Se servește cu salata de pere-cartofi.
Per porție: Calorii 334, grăsimi totale 15g, grăsimi saturate 2g, colesterol 76 mg, sodiu 149 mg, Carbohidrați 8g, fibre 0g, proteine 39g
Vezi analiza completă a datelor nutriționale a acestei rețete "
Retipărit cu permisiunea de la New American Table de Marcus Samuelson, 8 octombrie 2009 John Wiley & Sons, Inc.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ai putea încerca este Raymond R Collection Merlot. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Colecția Raymond R Merlot]()
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.