Ton cu sos de mentă sărat
Această rețetă face 4 porții cu 83 calorii, 0g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de apă, usturoi, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Cotlete de miel la grătar cu boabe de piper și sos de mentă sărat, Fripturi De Ton Cu Sos De Mentă, și Tunan la grătar și creveți cu sos de dovleac de mentă.
Instrucțiuni
Puneți cupa de mentă de la calibru într-un vas de sticlă medie sau din oțel inoxidabil. Într-o cratiță mică din oțel inoxidabil, aduceți apa la foc mic la foc moderat.
Adăugați zahărul și amestecați până se dizolvă complet.Se amestecă oțetul, usturoiul și lingurița de sare. Continuați să gătiți încă 8 sau 10 minute, până când sosul reduce unele și devine ușor siropos.
Se toarnă amestecul peste menta din castron.
Lăsați să stea 15 minute.Aprindeți grătarul sau încălziți broilerul. Înveliți tonul cu uleiul. Se condimentează cu restul de sare de linguriță și piper. Gatiti tonul timp de 4 minute. Întoarceți și gătiți până când ați terminat pe gustul dvs., cu 3 până la 4 minute mai mult pentru mediu rar.Strecurați sosul de mentă printr-o sită într-o barcă cu sos sau într-un bol de servire. Se amestecă menta rămasă. Treceți sosul cu peștele.