Ton cu Gremolata citrică

Ton cu Gremolata citrică
Tonul cu Gremolatan de citrice este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 463 calorii, 54g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Pentru $ 8.9 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați fripturi de ton, pătrunjel cu frunze plate, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este excelent. Rețete similare sunt Somon Cu Gremolata De Citrice-Mentă, Branzino la cuptor cu Gremolata de citrice, și Ton Gremolata Dip.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Înainte de a găti tonul, combinați pătrunjelul, coaja de lămâie și coaja de portocală într-un castron mic. Se amestecă usturoiul tocat mărunt și se rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
TonTon
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Tăiați tonul în cărămizi de aproximativ 3 inci lungime și 2 inci lățime, 3 bucăți pe porție. Condimentează tonul cu rozmarin, sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
RozmarinRozmarin
TonTon
3
Stropiți cu ulei de măsline extravirgin și lăsați să stea timp de 10 până la 15 minute. Când este gata de gătit, încălziți un strop sănătos de ulei de măsline extravirgin într-o tigaie la foc mediu-mare. Când uleiul este fierbinte, adăugați tonul și gătiți timp de 2 minute pe fiecare parte pentru rare, 3 până la 4 minute pe fiecare parte pentru pește opac. Se toarnă tigaia cu sucul de lămâie. Aranjați peștele pe un platou, împrăștiați gremolata deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PeștePește
TonTon
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tonul poate fi asociat cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca La Jota Howell Mountain Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
La Jota Howell Muntele Merlot
La Jota Howell Muntele Merlot
#37 Wine Spectator Top 100 din 20192016 La Jota Merlot cuprinde tot ceea ce este Merlot de munte cu o structură de savurat. Notele de espresso, ciocolată neagră și pâine prăjită urmează mure coapte, mineralitate și greutate pe palat.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista