Ton crocant cu sos de ton-Caper
Tonul crocant cu sos de ton-Caper ar putea fi doar fără lactate și pescatarian rețeta pe care ai căutat-o. Pentru $7.37 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 601 calorii, 55g de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Este adus la tine de mâncare și vin. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, muștar dijon, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Sos De Roșii, Ton Și Capere, Ton Cu Sos De Busuioc Caper De Roșii, și Prăjituri de ton cu sos de scufundare cu capere de lămâie.
Instrucțiuni
Într-un blender, curățați conservele de ton cu bulionul de pui, maioneză, capere, hamsii, cornichoane, muștar și oțet de vin alb. Condimentează sosul cu sare și piper.
Într-un castron mic, aruncați firimiturile de pâine, cimbru, pătrunjel și 1 lingură de ulei; condimentează cu sare și piper. Frecați tonul cu 1 lingură de ulei și presărați firimiturile condimentate.
Într-o tigaie mare, antiaderentă, încălziți restul de 2 linguri de ulei.
Adăugați fripturile de ton și gătiți la foc mare, întorcând o dată, până devin aurii afară, dar foarte rare în interior, aproximativ 5 minute.
Transferați tonul pe o tăietură și tăiați-l în felii groase de 1/2 inch.
Puneți sosul pe farfurii, acoperiți cu tonul feliat; servi.