Tom și Jerry Batter
Tom si Jerry aluat ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 778 calorii, 6g de proteine, și 35g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sare, zahăr de cofetărie, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 15%. Încercați Tom și Jerry, Tom și Jerry, și Jerry ' s Meatloaf pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți albușurile și sarea până se spumează într-un vas mare de sticlă sau metal până se formează vârfuri rigide. Ridicați bătătorul sau bateți drept în sus: albușurile ar trebui să formeze un vârf ascuțit care să-și păstreze forma.
Bateți gălbenușurile până la vârfuri moi într-un bol separat. Bateți untul și zahărul cofetarilor într-un castron mare până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați gălbenușurile de ou și vanilia în amestecul de unt; amesteca. Se amestecă nucșoara, cuișoarele, ienibaharul și albușurile; bate până se omogenizează bine. Aluatul poate fi congelat sau păstrat la frigider timp de câteva săptămâni.
Pentru a face un Tom și Jerry, umpleți o cană de apă fierbinte cu rom sau coniac condimentat, lapte cald, cacao fierbinte sau ouă și amestecați 1 lingură de aluat.