Tofu și Kale amestecate Simple
Tofu și Kale simple amestecate ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 142 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,79 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, sare și piper suplimentar, varză și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este super. Încercați Tofu Mexican se amestecă cu orez de conopidă și Kale {GF, cu conținut scăzut de carbohidrați, Vegetarian + Super simplu }, tofu de mătase amestecat , cum se face tofu de mătase amestecat Thailandez, și tofu bhurji, cum se face tofu bhurji sau tofu amestecat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie adâncă, antiaderentă sau wok la foc mediu-mare. Când este fierbinte, adăugați ardeiul roșu și ciupercile și gătiți până când ciupercile încep să se înmoaie.
Adăugați usturoiul și gătiți încă un minut.
Adăugați tofu și presărați-l cu boia, chimen, sare și turmeric. Gatiti, amestecand continuu, pana cand condimentele sunt parfumate si tofu este fierbinte pe tot parcursul. Reduceți căldura la mediu.
Adăugați kale și amestecați. Dacă amestecul pare uscat, adăugați o lingură sau două de apă. Acoperiți și aburiți, amestecând în fiecare minut sau cam așa ceva, până când varza se înmoaie, aproximativ 4 până la 7 minute, în funcție de cât de fragedă vă place varza. Se amestecă drojdia nutritivă, se verifică condimentele și se adaugă sare și piper negru proaspăt măcinat după gust. Gatiti inca un minut sau doua pana se incalzeste.