Tofu prăjit taiwanez
Taiwanez Fried Tofu ar putea fi doar rețeta fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan pe care ați căutat-o. Această rețetă servește 5. Acest aperitiv are 148 de calorii, 9 g de proteine și 11 g de grăsime per porție. Pentru 97 de cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți zahăr, sos de soia, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 35 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 37%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum puiul taiwanez prăjit, fidea taiwaneză cu sos de carne (spaghete taiwaneze) și fidea taiwaneză de orez prăjită.
Instrucțiuni
Tăiați tofu-ul în jumătate, pe lungime, deasupra. Tăiați în pătrate de 1/4 inch grosime. Amestecați sosul de soia, oțetul, uleiul de susan și zahărul într-un castron mic, lăsați deoparte.
Încinge uleiul într-o tigaie mare, antiaderentă, la foc mediu.
Adăugați usturoiul și ceapa verde și gătiți până se parfumează, aproximativ 20 de secunde. Rumeniți bine tofu pe fiecare parte, apoi turnați sosul și gătiți până când sosul a fost încorporat de tofu, 2 până la 3 minute. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 80 de dolari pe sticlă.
![Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru]()
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Spuma fină de bule delicate însoțește elegant strălucirile culorii sale aurii. Un cuvée care te va surprinde prin intensitatea sa pura a aromelor de fructe uscate, migdale si alune proaspete amestecate cu cele din fructe cu pulpa alba. Senzația de cremoasă a bulei asociată aromelor de brioșă cu unt și aromelor minerale. Finisaj persistent cu o dulceață proaspătă și elegantă. Această sticlă grozavă va face o căsătorie perfectă cu caviar sau stridii fine, dar și cu pește și fructe de mare la grătar.