Tofu prăjit cu ciuperci, mazăre de zahăr și ceapă verde

Tofu prăjit cu ciuperci, mazăre de zahăr și ceapă verde
Nevoie de o garnitură fără gluten, fără lactate și vegetariană? Tofu prăjit cu ciuperci, mazăre cu zahăr și ceapă verde ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 3,19 USD pe porție. O porție conține 197 calorii, 10g de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, tofu extra-ferm, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tofu prăjit cu ciuperci, mazăre de zahăr și ceapă verde, Tofu prăjit cu ciuperci, mazăre de zahăr și ceapă verde, și Tofu prăjit cu ciuperci, mazăre de zahăr și ceapă verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți primele 5 ingrediente într-un castron mediu pentru a amesteca.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați tofu și amestecați pentru a acoperi; lasa la marinat 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
3
Scurgeți, rezervând marinada în castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Bateți 1/4 cană de apă și amidon de porumb în marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
MarinadaMarinada
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Încălziți 1 lingură de ulei vegetal într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați tofu și saut până la auriu, aproximativ 2 minute. Folosind lingura cu fante, transferați tofu pe farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
7
Adăugați 1 lingură de ulei vegetal rămas în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați ciupercile și amestecați până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
9
Adăugați mazăre de zahăr; se amestecă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre De ZahărMazăre De Zahăr
10
Adăugați usturoiul și ghimbirul; se prăjește 30 de secunde. Întoarceți tofu în tigaie; stropiți amestecul de marinată rezervat. Se amestecă până când marinada se îngroașă ușor, aproximativ 30 de secunde. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MarinadaMarinada
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Transferați în castron.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Se presară cu ceapă verde și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
13
Per porție: calorii, 195; grăsimi totale, 11 g; grăsimi saturate, 1 g; Colesterol, 0; fibre, 3 g
14
Bon App Ampercoltit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista