Tofu presat, rață prăjită și Broccolini se amestecă
Tofu presat, rață prăjită și Broccolini Stir-Fry ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 302 calorii. Pentru $3.29 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați tofu maro, ulei de susan, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tofu presat crocant cu usturoi și mentă, Carne de vită și Broccoli, și Pui și Broccoli se amestecă.
Instrucțiuni
Fierbeți broccolini într-o oală cu apă sărată până când devine verde strălucitor, 2 până la 3 minute.
Se scurge, se clătește cu apă rece și se scurge bine. Pune deoparte.
Tăiați tofu în foarte subțire (1/8 in. gros) felii și puneți într-un castron. Se amestecă împreună 1 linguriță. zahăr, 1/4 linguriță. piper, oțet,1 1/2 lingura. sos de soia și 2 lingurițe. uleiul de susan într-un castron mic. Puneți lângă aragaz împreună cu tofu, carne de rață și usturoi.
Feliați pielea de rață subțire și încălziți, împreună cu grăsimea, într-un wok mare sau tigaie la foc mediu-mare. Gătiți grăsimea și pielea, amestecând 2 până la 3 minute, până când cea mai mare parte a grăsimii s-a topit și pielea este crocantă.
Transferați pielea cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie.
Se toarnă toate, cu excepția a aproximativ 2 linguri. grăsime din tigaie (dacă nu aveți atât de multă grăsime, adăugați ulei de canola pentru a compensa diferența).
Adăugați usturoiul în tigaie și lăsați să sfârâie până când este parfumat, aproximativ 15 secunde.
Adăugați tofu și câte un vârf de sare și zahăr. Gatiti 30 de secunde, apoi adaugati carnea de rata si prajiti 30 de secunde pentru a se incalzi.
Adăugați broccolini și amestecați 2 minute pentru a încălzi.
Se amestecă din nou sosul de condimente, apoi se adaugă la wok. Gatiti pana cand cea mai mare parte a lichidului a fost absorbita, aproximativ 1 minut. Condimentați cu sare suplimentară sau sos de soia, dacă doriți.
Se transferă într-o farfurie sau castron puțin adânc și se presară cu 1 linguriță rămasă. ulei de susan și piper alb după gust.
Serviți crăpături de rață pe lateral, astfel încât să rămână crocante, pentru stropire deasupra.