Tofu Japonez Donburi
Donburi tofu japonez ar putea fi doar Japoneze rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 466 calorii, 20g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta funcționează bine ca un curs principal preț rezonabil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână zahăr, orez, ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza tofu ai putea urma acest curs principal cu Tofu Cheesecake ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Pui Japonez Donburi, Hamburger Japonez Tofu, și Bol japonez cu tăiței tofu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie adâncă de 10 până la 12 inci la foc mare, amestecați uleiul, ceapa și ghimbirul până când ceapa se rumeneste ușor, aproximativ 2 minute.
Adăugați bulion, sos de soia și zahăr. Zdrobiți tofu în bucăți de aproximativ 1 inch și adăugați la tigaie. Aduceți la fierbere.
Adăugați spanacul, acoperiți și gătiți până se ofilesc, aproximativ 1 minut. Între timp, într-un castron mic, bateți ouăle pentru a se amesteca.
Reduceți căldura la minim, distribuiți uniform amestecul în tigaie și turnați ouăle. Cu o spatulă, împingeți ușor legumele deoparte, astfel încât amestecul de ouă să poată curge în jos prin sos. Acoperiți și gătiți doar până când ouăle sunt ușor setate, 2 până la 2 1/2 minute.
Între timp, puneți orezul în boluri. Se acoperă în mod egal cu amestecul de ouă-spanac, inclusiv sucurile.