Tofu glazurat cu Bok Choy
Tofu glazurat cu Bok Choy este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 246 calorii, 15g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $2.51 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, zahăr brun, bulion de legume și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi, Bol cu tăiței de dovlecei cu ghimbir cu usturoi cu somon și Bok Choy, și Tofu dulce glazurat cu chili cu Bok Choy - bucătăria de testare a Americii.
Instrucțiuni
Scurgeți tofu pe prosoape de hârtie.
Încălziți jumătate din uleiul de canola într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați bok choy și usturoiul feliat; gatiti, amestecand, pana se ofileste, aproximativ 4 minute.
Adăugați 1 1/2 căni de bulion; se fierbe la foc mic până se reduce la jumătate. Între timp, combinați usturoiul tocat, ghimbirul, peștele și sosurile de soia, zahărul brun și uleiul de susan.
Încălziți uleiul de canola rămas într-o altă tigaie la foc mare.
Se adaugă tofu și se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Adăugați amestecul de soia și acoperiți tofu cu el. Se fierbe la foc mic, neacoperit, până când sosul este siropos, aproximativ 4 minute. Se amestecă amidonul de porumb în bulionul rezervat; se adaugă la bok choy. Se amestecă ușor până se îngroașă, aproximativ 2 minute. Împărțiți bok choy pe 4 farfurii și stratificați tofu glazurat deasupra.