Tofu fript cu glazură Miso și sparanghel

Tofu fript cu glazură Miso și sparanghel
Tofu fript cu glazură Miso și sparanghel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 239 calorii, 15g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 272 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți miso, tofu, canola și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Somon fript cu glazură Miso pentru doi, Somon fript cu glazură Miso, și Halibut fript cu glazură Miso pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți miso, gochujang, oțet de mere, miere, ghimbir, usturoi și apă într-o cratiță medie la foc mediu-mic. Se amestecă ocazional și se gătește până când amestecul se reduce la o glazură groasă, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa GustHartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa Gust
GochujangGochujang
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
MisoMiso
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Între timp, uscați tofu, înfășurați în prosoape de hârtie și cântăriți cu o farfurie. După 10 minute, aruncați prosoapele de hârtie, tăiați tofu în bucăți de 2 inci pe 1 inch. Aruncați cu ulei de canola pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Aranjați raftul superior al cuptorului la 6 inci sub elementul de încălzire și preîncălziți broilerul la înălțime. Puneți foaia de copt sub broiler și gătiți până când bucățile de tofu se rumenesc ușor deasupra, 3 până la 4 minute. Întoarceți bucățile și rumeniți ușor pe cealaltă parte, încă 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Scoateți foaia de copt din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Periați bucățile de tofu pe ambele părți cu glazura miso. Așezați-vă înapoi sub broiler și gătiți până când glazura s-a rumenit, 2 până la 3 minute pe o parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
MisoMiso
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
6
Adăugați sparanghel în apa clocotită și gătiți până la verde strălucitor și fraged, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
7
Scurgeți sparanghelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
8
Împărțiți tofu și sparanghel între patru farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
9
Stropiți orice exces de glazură peste sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
10
Se presară cu semințe de susan și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista