Tofu fiert și legume în sos de roșii
Tofu fiert și legume în sos de roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 346 calorii. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 6 și costă $1.19 pe portie. Un amestec de ulei vegetal, oregano, dovlecei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 49%. Încercați Tofu sărat și legume peste cuscus de roșii, Tofu sărat și legume peste cuscus de roșii, și Tofu fiert în sos de Caramel (Tau Hu Kho) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti taiteii conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
În timp ce tăiței gătesc, încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați tofu și gătiți 10 minute sau până se rumenesc, amestecând frecvent.
Îndepărtați tofu cu o lingură cu fante.
Încălziți 1 lingură de ulei în tigaie.
Adăugați feniculul și dovlecelul și gătiți timp de 4 minute sau până se înmoaie, amestecând frecvent. Se amestecă tofu, oțet, busuioc, oregano, piper și roșii. Reduceți căldura; fierbeți până se îngroașă (aproximativ 5 minute).