Tofu A la Bourguignonne este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 167 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de tofu, vin de Burgundia, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 23%. Încercați Fondue Bourguignonne, Short Rib Bourguignonne, și Escargots A La Bourguignonne pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu și sotati ceapa, șalota și usturoiul până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Se amestecă pasta de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
3
Se toarnă vinul și se amestecă, răzuind bucățile rumenite de pe fundul tigaiei. Aduceți la fierbere și gătiți aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Se amestecă în sos de soia, frunze de dafin și cimbru. Reduceți căldura la minim și puneți tofu, roșii și ciuperci în amestec. Acoperiți și fierbeți 15 până la 20 de minute, până când sosul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Grăsime De Porc înapoi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe