Toffee Eggnog
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Toffee Eggnog. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $ 4.58 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 19g de proteine, 59G de grăsime, și un total de 1073 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de smântână grea, extract de vanillan, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Este perfect pentru Crăciun. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Eggnog Caramele Pătrate, Eggnog pâine cu ciocolată cu unt brun glazură de Eggnog, și Cupcakes cu ouă de ciocolată cu glazură de brânză cremă de ouă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați zahărul brun și apa într-o cratiță mică și gătiți la foc mediu-mare până când zahărul este complet topit, amestecând ușor. Adăugați cu grijă smântână grea și bateți pentru a combina.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei. Puneți deoparte 1/2 cană pentru garnitură.
Așezați albușurile de ou în vasul unui mixer de stand și bateți la viteză mică până se spumează, aproximativ 30 de secunde. Creșteți viteza la mediu-mare și, urmărind cu atenție, bateți până când sunt aproximativ consistența cremei de ras, aproximativ 90 de secunde. Reduceți viteza la mediu. Cu mixerul în funcțiune, adăugați o jumătate de cană de amestec de caramel și bateți până se încorporează, aproximativ 30 de secunde.
Transferați albii într-un castron mare. Nu spălați vasul.
Adăugați gălbenușurile de ou și amestecul de caramel rămas în vasul mixerului de stand acum gol și bateți la viteză medie-mare până la galben pal și ribbony, oprind mașina și răzuind părțile laterale cu o spatulă de cauciuc, după cum este necesar, aproximativ 2 minute în total.
Adăugați lapte, vanilie și alcool și amestecați la viteză mică pentru a combina.
Folosind o spatulă de cauciuc sau un tel de mână, împăturiți albușurile bătute în amestecul de gălbenuș de ou/lapte până se încorporează complet.
Se serveste de polonic în cupe și burniță cu caramele rezervate.
Garnisiți cu bomboane de caramel zdrobite acoperite cu ciocolată, cum ar fi Skor sau