Tocană Vegetariană Marocană

Tocană Vegetariană Marocană
Tocanita vegetariana marocana ar putea fi o reteta buna pentru a va extinde repertoriul de hor d ' oeuvre. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 179 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 77 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână sare, coriandru măcinat, morcovi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Toamna. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 99%, ceea ce este minunat. Rețete similare sunt Tocană Vegetariană Marocană, Tocană Vegetariană Marocană, și Tocană Vegetariană Marocană.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, sotati ceapa in ulei pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați condimente și sare; gatiti 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
SareSare
3
Se amestecă apa, dovleceii, cartofii, morcovii și roșiile. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 15-20 de minute sau până când cartofii și dovleceii sunt aproape fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
TomateTomate
MorcovMorcov
Suc De FructeSuc De Fructe
ApăApă
4
Adăugați dovlecei și fasole garbanzo; reveniți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 5-8 minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NăutNăut
LegumeLegume
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ

Echipamente

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti poate fi asociat cu vin spumant și Sparkling ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 55 de dolari pe sticlă.
Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut
Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut
Podgoriile sunt situate în Vertus, Oger, Avize, Cramant, care formează o linie apropiată de meridianul 4. Longitude este un vin de bază de 60% din recolta din 2009 fermentat în oțel inoxidabil și 40% vin de rezervă de la foudre & neutral oak. 100% Chardonnay îmbătrânit pe drojdie de peste doi ani și o doză de 4gr/l.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate84
Revista