Tocană ușoară de Burgundy

Tocană ușoară de Burgundy
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără lactate în cutia dvs. de rețete, ușoară tocană cu burgundă ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 7. Acest fel principal are 293 de calorii, 28 g de proteine și 15 g de grăsime per porție. Pentru 1,83 USD per porție, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Mergeți la magazin și luați bulion de vită, ceapă, ardei și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează în jur de 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 67%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt tocană de vită Burgundy, tocană de vită de Burgundy și tocană de vită Burgundy.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez rezistent la cuptor, combinați primele 11 ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Combinați făina și apa până se omogenizează. Se amestecă treptat în tocană. Acoperiți și coaceți la 325° timp de 3 ore sau până când carnea și legumele sunt fragede, amestecând la fiecare 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec sunt alegeri excelente pentru tocană. Vinurile roșii puternice precum malbec și cabernet sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocanita de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Jordan Cabernet Sauvignon cu 4 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Jordan Cabernet Sauvignon
Jordan Cabernet Sauvignon
O combinație de Merlot (18%), Cabernet Franc (2%), Petit Verdot (4%) și Cabernet Sauvignon (76%) creează arome bine integrate, culoare profundă și echilibru. Buchetul oferă note distincte de cassis, cireșe negre și cacao. Calitățile aromatice ale Petit Verdot se îmbină bine cu aromele moi și atrăgătoare ale Merlotului și completează taninurile masculine ale Cabernet Sauvignon. Jordan 2004 Cabernet Sauvignon are o textură bogată și arome opulente, completate de un cadru restrâns de stejar care duce la un final persistent de violete, pământ, fum și cola.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții7
Scor De Sănătate25
Revista