Tocană Mexicană De Vită Cu Aragaz Lent

Tocană Mexicană De Vită Cu Aragaz Lent
Tocanita de vită mexicană cu aragaz lent este o fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 448 calorii, 49G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 35 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Un amestec de carne de tocană de vită, amestec de condimente taco, pudră de chili și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Încercați Tocană de vită de dovleac (oală Instant, oală sub presiune sau aragaz lent), Carne de vită mexicană cu aragaz lent, și Tocană De Vită Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În aragazul lent de 3 1/2 până la 4 litri, amestecați carnea de vită, roșiile, ceapa congelată și pudra de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
TomateTomate
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Capac; gatiti la foc mic setarea 9-11 ore.
3
Cu măturică, se amestecă în taco se amestecă condimente. Se amestecă fasolea neagră și porumbul. Creșteți setarea căldurii la mare; acoperiți și gătiți cu 15 până la 30 de minute mai mult sau până se îngroașă. Notă: Această rețetă a fost testată în aragazuri lente cu elemente de încălzire în partea laterală și inferioară a aragazului, nu în aragazuri care stau doar pe o bază încălzită. Pentru aragazele lente cu doar o bază încălzită, urmați instrucțiunile producătorului pentru stratificarea ingredientelor și alegerea unei temperaturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente TacoAmestec De Condimente Taco
Fasole NeagrăFasole Neagră
BazaBaza
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
BatetiBateti

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Enroute Winery Les Pommiers Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 62 de dolari.
EnRoute Vinăria Les Pommiers Pinot Noir
EnRoute Vinăria Les Pommiers Pinot Noir
O petală de trandafir uscată parfumată și potpourri de fructe de pădure curg o intrare luxuriantă și suculentă. Conservele de zmeură mai întunecate și aromele de mure umplu midpalatul, cu accente de cuișoare și podea de pădure care arată până la final. Acest vin este opulent și mătăsos de la început până la sfârșit, cu note minunate de fructe și condimente care persistă pe gust.
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate66
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista