Tocană marocană de miel și caise

Tocană marocană de miel și caise
Tocană marocană de miel și caise ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.18 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 358 calorii, 27G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute. Un amestec de usturoi, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma coaja de portocală, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de ciocolată neagră infuzată cu portocale cu nuci prăjite ca desert. Este perfect pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Tocană De Miel Marocană, Tocană De Miel Marocană, și Tocană De Miel Marocană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ulei cald într-o oală mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se presară mielul cu sare și se adaugă în oală. Gatiti, intorcand des, pana se rumenesc pe toate partile, aproximativ 8 minute in total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Transferați la aragaz lent.
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
4
Adăugați ceapa și usturoiul în oală și gătiți, amestecând des, până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Se toarnă bulion și suc și se aduce la fierbere, răzuind bucățile rumenite de pe fundul oalei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Se toarnă în aragazul lent; adăugați coaja de portocală și bățul de scorțișoară. Acoperiți și gătiți la foc mic până când mielul este fraged cu furculița, 5 până la 6 ore. Se amestecă caisele și menta. Se condimentează cu sare suplimentară, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
CaiseCaise
MielMiel
MentăMentă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
7
Scoateți și aruncați bățul de scorțișoară înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate40
Revista