Tocană marocană de miel și caise

Tocană marocană de miel și caise ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.18 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 358 calorii, 27G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute. Un amestec de usturoi, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma coaja de portocală, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de ciocolată neagră infuzată cu portocale cu nuci prăjite ca desert. Este perfect pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Tocană De Miel Marocană, Tocană De Miel Marocană, și Tocană De Miel Marocană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ulei cald într-o oală mare la foc mediu-mare.
Se presară mielul cu sare și se adaugă în oală. Gatiti, intorcand des, pana se rumenesc pe toate partile, aproximativ 8 minute in total.
Transferați la aragaz lent.
Adăugați ceapa și usturoiul în oală și gătiți, amestecând des, până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Se toarnă bulion și suc și se aduce la fierbere, răzuind bucățile rumenite de pe fundul oalei.
Se toarnă în aragazul lent; adăugați coaja de portocală și bățul de scorțișoară. Acoperiți și gătiți la foc mic până când mielul este fraged cu furculița, 5 până la 6 ore. Se amestecă caisele și menta. Se condimentează cu sare suplimentară, dacă se dorește.
Scoateți și aruncați bățul de scorțișoară înainte de servire.