Tocană marocană

Tocană marocană
Tocanita marocană este o rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană, cu 5 porții. O porție conține 246 de calorii, 9 g de proteine și 4 g de grăsimi. Pentru 82 de cenți per porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită coriandru măcinat, roșii conservate, apă și chimen măcinat. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru toamna. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest aperitiv. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 85%. Acest scor este grozav. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: tocană marocană, tocană marocană vegetariană și tocană marocană de miel.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare antiaderentă, căliți în ulei conopida, morcovii și ceapa timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați dovlecelul, apa, chimenul, sare, coriandru, scorțișoară, cayenne și piper. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 5 minute. Se amestecă fasolea garbanzo și roșiile; fierbeți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
3
Serviți peste orez dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec sunt alegerile mele de top pentru tocană. Vinurile roșii puternice precum malbec și cabernet sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocanita de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Ai putea încerca vinul Grgich Hills Estate Cabernet Sauvignon. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 68 de dolari pe sticlă.
Vin de Cabernet Sauvignon Grgich Hills Estate
Vin de Cabernet Sauvignon Grgich Hills Estate
Aromele complexe ale vinului de coacăze negre, cuișoare și moka sunt completate de lemn dulce. Senzația sa de gură plină și bogată poartă aceste arome pentru un final lung și persistent.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții5
Scor De Sănătate57
Revista