Tocană Italiană De Casă

Tocană Italiană De Casă
Tocanita italiană de casă este un fel principal care servește 8. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 293 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Un amestec de brânză mozzarella, conserve de roșii, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, care este solid. Încercați Tocană De Paste Italiene, Tocanita italiana a lui Bonnie, și Tocană De Pui Italiană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit, gătiți cârnații, ceapa, ardeiul verde și usturoiul până când carnea nu mai este roz; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați roșiile, sosul de roșii, ciupercile, apa, bulionul și vinul sau bulionul suplimentar. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Adăugați paste; încălziți. Completați fiecare porție cu 1 lingură de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Stew funcționează foarte bine cu Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet Sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Buena Vista Chateau Buena Vista Napa Valley Cabernet Sauvignon (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Buena Vista Chateau Buena Vista Napa Valley Cabernet Sauvignon (jumătate de sticlă)
Buena Vista Chateau Buena Vista Napa Valley Cabernet Sauvignon (jumătate de sticlă)
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate28
Revista