Tocană franceză de linte și Portabella

Tocană franceză de linte și Portabella
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de linte franceză și Portabella. O porție conține 242 calorii, 15g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de vin, morcovi, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă De Linte Franceză / Tocană, Tocană de linte franceză aurie de la Oh She Glows în fiecare zi, și Franceză într-o clipă: salată franceză de linte și orz Olivey.

Instrucțiuni

1
Adăugați puțină apă, dacă doriți, pentru a preveni lipirea. Amestecați ceapa până încep să se rumenească (mergem pentru ceapă caramelizată fără ulei), aproximativ 5 minute. Apoi adăugați usturoiul și ciupercile și gătiți, acoperite, dar amestecând ocazional, până când ciupercile își eliberează sucurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2
Adăugați 4 căni de bulion de legume (am folosit bulion Un-Chicken de la Imagine Foods, dar puteți folosi bulionul preferat). Se amestecă lintea și ingredientele rămase, cu excepția vinului și a sării. Acoperiți și gătiți până când lintea este doar fragedă (ar fi al dente dacă ar fi paste), aproximativ 20 de minute. Când lintea este abia fragedă, adăugați vinul roșu. (Am folosit un Merlot frumos, dar ieftin, dar puteți folosi orice doriți, atâta timp cât este un vin pe care îl puteți bea–nu unul dintre acele "vinuri de gătit" oribile pe care le găsiți în magazinul alimentar. Dacă nu sunteți un băutor de vin, puteți lăsa acest lucru, dar îmi place gustul pe care îl dă tocăniței.) Dacă este nevoie de mai mult lichid, adăugați puțin mai mult bulion. Verificați condimentele și adăugați sare după gust. Acoperiți și fierbeți până când lintea și legumele sunt toate fragede, încă cel puțin 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
LinteLinte
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate48
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista