Tocană etiopiană de pui și ceapă

Tocană etiopiană de pui și ceapă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de pui și ceapă etiopiană. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 578 calorii, 22g de proteine, și 37g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,09 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ienibaharul măcinat, sarea kosher, bulionul de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tocană De Pui Cu Condimente Etiopiene, Tocană de pui etiopiană a lui Shauna James Ahern, și Tocană De Miel Condimentată Etiopiană pentru rețete similare.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate15
Revista