Tocană de vită Parker

Tocană de vită Parker
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de vită a lui Parker. Pentru $ 8.68 pe portie, această rețetă acoperă 63% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 1294 calorii, 77g de proteine, și 50g de grăsime fiecare. 98 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de roșii uscate la soare, căței de usturoi, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Cartofi Dulci Biscuiți ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este mare. Încercați Hearty Stew Beef - o tocană de carne de vită de umplere poate fi făcută cu ușurință în crockpot, Tocană de vită Roni, Da, tocană de vită, și Tocană de vită cu napi (Bourguignonne de vită) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați carnea de vită într-un bol cu vin roșu, usturoi și frunze de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Extra PicantPentru Extra Picant
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
2 Linguri Ceapa Verde Proaspat Tocata2 Linguri Ceapa Verde Proaspat Tocata
1 Borcan (12 Uncii) Felii De Murături Cu Mărar1 Borcan (12 Uncii) Felii De Murături Cu Mărar
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
2
Se pune la frigider și se marinează peste noapte.
3
A doua zi, preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Ponzu PreparatSos Ponzu Preparat
4
Combinați făina, 1 lingură de sare și 1 lingură de piper. Ridicați carnea de vită din marinată cu o lingură pliată și aruncați frunzele de dafin și usturoiul, economisind marinata. În loturi, dragați cuburile de carne de vită în amestecul de făină și apoi scuturați excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Extra PicantPentru Extra Picant
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
2 Linguri Ceapa Verde Proaspat Tocata2 Linguri Ceapa Verde Proaspat Tocata
Pignolis (nuci De Pin), PrăjitePignolis (nuci De Pin), Prăjite
1/2 Până La 3/4 Cană Făină Integrală1/2 Până La 3/4 Cană Făină Integrală
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
1 Borcan (12 Uncii) Felii De Murături Cu Mărar1 Borcan (12 Uncii) Felii De Murături Cu Mărar
2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
5
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o oală mare și rumeniți jumătate din carnea de vită la foc mediu timp de 5 până la 7 minute, transformându-se în maro uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie, Tăiată în Felii Subțiri De Hârtie1 Ceapă Roșie Medie, Tăiată în Felii Subțiri De Hârtie
1 Borcan (12 Uncii) Felii De Murături Cu Mărar1 Borcan (12 Uncii) Felii De Murături Cu Mărar
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă
6
Așezați carnea de vită într-un cuptor olandez mare rezistent la cuptor și continuați să rumeniți carnea de vită rămasă, adăugând ulei după cum este necesar. (Dacă carnea de vită este foarte slabă, veți avea nevoie de mai mult ulei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Borcan (12 Uncii) Felii De Murături Cu Mărar1 Borcan (12 Uncii) Felii De Murături Cu Mărar
1/2 Cană Ceapă Tăiată Mărunt (aproximativ 1/2 Ceapă Mică)1/2 Cană Ceapă Tăiată Mărunt (aproximativ 1/2 Ceapă Mică)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (16 Uncii) Paste Spiralate Nefierte1 Pachet (16 Uncii) Paste Spiralate Nefierte
Sos Ponzu PreparatSos Ponzu Preparat
7
Puneți toată carnea de vită în cuptorul olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Borcan (12 Uncii) Felii De Murături Cu Mărar1 Borcan (12 Uncii) Felii De Murături Cu Mărar
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (16 Uncii) Paste Spiralate Nefierte1 Pachet (16 Uncii) Paste Spiralate Nefierte
8
Încălziți încă 2 linguri de ulei în oala mare și adăugați ceapa, morcovii, ciupercile și cartofii. Gatiti 10 minute la foc mediu, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa (mai Intai Taiata In Jumatate, Apoi Feliata Subtire)Ceapa (mai Intai Taiata In Jumatate, Apoi Feliata Subtire)
Cartofi Rumeni, Fiecare Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine CurățațiCartofi Rumeni, Fiecare Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine Curățați
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii
1 Ardei Gras Rosu, Taiat Cubulete De 1 Inch1 Ardei Gras Rosu, Taiat Cubulete De 1 Inch
1/2 Cană Ceapă Tăiată Mărunt (aproximativ 1/2 Ceapă Mică)1/2 Cană Ceapă Tăiată Mărunt (aproximativ 1/2 Ceapă Mică)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă
9
Adăugați usturoiul și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ceapa Verde Proaspat Tocata2 Linguri Ceapa Verde Proaspat Tocata
10
Puneți toate legumele în cuptorul olandez peste carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De Secară De O ZiPâine De Secară De O Zi
1 Borcan (12 Uncii) Felii De Murături Cu Mărar1 Borcan (12 Uncii) Felii De Murături Cu Mărar
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (16 Uncii) Paste Spiralate Nefierte1 Pachet (16 Uncii) Paste Spiralate Nefierte
11
Adăugați 2 1/2 căni din marinata rezervată în oala goală și gătiți la foc mare pentru a degrada fundul tigaiei, răzuind toate bucățile maronii cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate FinNuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă
12
Adăugați bulionul de pui, rozmarinul, roșiile uscate la soare, sosul Worcestershire, 1 lingură de sare și 2 lingurițe de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
Gât De PuiGât De Pui
Pignolis (nuci De Pin), PrăjitePignolis (nuci De Pin), Prăjite
2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie
13
Se toarnă sosul peste carne și legume în cuptorul olandez și se aduce la foc mic la foc mediu deasupra aragazului. Acoperiți oala și puneți-o la cuptor pentru a o coace aproximativ 2 ore, până când carnea și legumele sunt fragede, amestecând o dată în timpul gătitului. Dacă tocanul fierbe mai degrabă decât fierbe, reduceți focul la 250 sau 275 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De Secară De O ZiPâine De Secară De O Zi
TocanăTocană
Friptură Dublă Din New YorkFriptură Dublă Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (16 Uncii) Paste Spiralate Nefierte1 Pachet (16 Uncii) Paste Spiralate Nefierte
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
14
Înainte de servire, amestecați mazărea congelată, condimentați după gust și serviți fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
DificultateExpert
Gata În26 hrs, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate71
Revista