Tocană De Vită Măcinată Cu Aragaz Lent

Tocană De Vită Măcinată Cu Aragaz Lent
Tocană de vită măcinată cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,86 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 296 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți maghiran, ceapă, bulion de legume și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 35 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Aragaz Lent Carne De Vită Măcinată Stroganoff, paste de carne de vită și brânză cu aragaz lent, și Carne de vită și fasole preferate cu aragaz lent.

Instrucțiuni

1
Gatiti si amestecati carnea macinata intr-o tigaie la foc mediu cu ceapa si usturoiul pana cand carnea se rumeneste complet, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Scurgeți excesul de grăsime.
3
Se amestecă crema de supă de ciuperci, bulion de legume, cocktail de suc de legume, sherry și sos Worcestershire împreună într-un aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cocktail De Suc De LegumeCocktail De Suc De Legume
Cremă De Supă De CiuperciCremă De Supă De Ciuperci
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Bulion De LegumeBulion De Legume
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
4
Adăugați amestec de carne de vită; se amestecă cartofi, porumb, mazăre, morcovi, bucăți de ciuperci, fulgi de țelină, sare, piper negru, maghiran și cimbru. Setați aragazul la scăzut, acoperiți și gătiți până când legumele sunt fragede și sosul s-a îngroșat, aproximativ 8 ore. Dacă preferați, setați aragazul la înălțime și gătiți 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De țelinăFulgi De țelină
Piper NegruPiper Negru
LegumeLegume
MaghiranMaghiran
CiuperciCiuperci
CartofiCartofi
MorcovMorcov
SosSos
CimbruCimbru
Carne De VităCarne De Vită
PorumbPorumb
MazăreMazăre
SareSare
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
Revista