Tocană De Vită Maghiară Cu Aragaz Lent

Tocană de vită maghiară cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 442 calorii, 47G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. 19 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 25 de minute. Dacă aveți la îndemână sare condimentată, mazăre, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este spectaculos. Încercați Tocană De Vită Maghiară Cu Aragaz Lent, Friptură De Vită Maghiară Cu Aragaz Lent, și Tocană de vită de dovleac (oală Instant, oală sub presiune sau aragaz lent) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați aragazul lent de 3 până la 4 litri cu spray de gătit. Aruncați carnea de vită, cartofii, ceapa, făina, boia de ardei, sarea condimentată piperată și semințele de chimen în aragaz până se amestecă bine. Se amestecă bulionul.
Acoperiți și gătiți la foc mic 7 până la 8 ore.
Se amestecă mazărea și smântâna. Acoperiți și gătiți la foc mic aproximativ 15 minute sau până când mazărea este fragedă.