Tocanita de vită la foc mic necesită în jur 3 ore și 50 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 514 calorii, 40g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 2,23 USD pe porție. Un amestec de pătrunjel, pudră de usturoi, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 31 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare sunt Tocană De Vită Cu Aragaz Lent, Tocană De Vită Cu Aragaz Lent, și Tocană De Vită Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
1
Combinați carnea de tocană de vită și făina într-o pungă de plastic resigilabilă; sigilați punga și agitați pentru a acoperi carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
2
Topiți untul cu ulei de măsline într-o oală mare la foc mare; se adaugă carnea de vită și se condimentează cu sare condimentată. Gatiti si amestecati carnea de vita pana se arde pe toate partile 5-7 minute. Se amestecă ceapa în carnea de vită; gatiti si amestecati pana se rumeneste ceapa, inca 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se toarnă suficient din bulionul de vită în oală pentru a acoperi fundul; aduceți la fierbere în timp ce răzuiți bucățile de mâncare rumenite de pe fundul tigaiei cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați restul bulionului de vită; aduceți la foc mic înainte de a adăuga morcovi, cartofi, țelină, oțet balsamic, sos Worcestershire, pătrunjel, busuioc, boia și praf de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
5
Aduceți lichidul la fierbere, reduceți focul la minim și gătiți tocană la foc mic până când carnea și legumele sunt foarte fragede, 3 până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă