Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de vită cu Poblanos, Tomatillos și cartofi. Această rețetă servește 8 și costă 2,73 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 430 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână carne de tocană de vită, ardei gras, tomatillos și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este perfect pentru Toamna. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Păr de înger cu Tomatillos prăjiți și Poblanos, Tocană de porc de vară tartă cu roșii și Tomatillos (postare sponsorizată), și Cartofi Festonați Cu Tomatillos Prăjiți.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Așezați ardeii iute poblano pe o foaie de copt căptușită cu folie; se fierbe 10 minute sau până se înnegrește și se carbonizează, întorcând ardeii iute ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar rezistent; sigiliu.
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
4
Lăsați să stea 15 minute. Cojiți ardeii iute; tăiați pe jumătate pe lungime. Aruncați semințele și membranele. Se toacă ardeii iute; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
5
Încălziți 1 linguriță de ulei într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
6
Adauga ceapa; saut 10 minute sau până când ceapa este frageda si maro auriu. Puneți ceapa într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Așezați făina într-un castron puțin adânc sau într-o farfurie de plăcintă. Dragă carne de vită în făină, scuturând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Încălziți restul de 2 lingurițe de ulei în tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Adăugați jumătate din amestecul de carne de vită; se presară cu 1/4 linguriță de sare. Gatiti 6 minute, rumenind pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
10
Adăugați carne de vită rumenită în ceapă. Repetați procedura cu amestecul de carne de vită rămas și 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
11
Adăugați bere în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
12
Adăugați ardei iute tocat, 2 căni de apă, piper, oregano, chimen, usturoi, tomatillos și bulion de vită; aduceți la foc mic. Se amestecă amestecul de vită. Acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți timp de 1 oră sau până când carnea de vită este doar fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Cum Ar Fi Pepitele
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Cană De Usturoi Tocat
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1 Cană De Orz Alb Perlat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
13
Se amestecă cartoful. Se fierbe la foc mic, neacoperit, 50 de minute sau până când carnea de vită și cartoful sunt foarte fragede și sosul este gros, amestecând ocazional. Se amestecă restul de 1/2 linguriță de sare și piper negru. Polonic 1 1/3 cani tocană în fiecare din 8 boluri; se presara fiecare portie cu 1 1/2 linguri de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă