Tocană de vită cu coaste scurte cu bere
Friptura de vită cu coaste scurte cu bere este o fără lactate felul principal. Această rețetă servește 8. O porție conține 907 calorii, 32g de proteine, și 68G de grăsime. Pentru $3.49 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Simply Recipes are 2253 de fani. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, morcovi, slănină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până ale ai putea urma acest curs principal cu Cookie-Uri Chewy Brown Sugar & Brown Ale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este spectaculos. Încercați Tocană de vită cu coaste scurte de Paprika, Tocană Coreeană Cu Coaste Scurte De Vită (Galbi Jjim), și Tocană de coaste scurte de vită cu vin roșu fructat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fâșii de slănină într-un cuptor olandez mare (5 până la 6 litri), cu fund gros. Setați focul la mediu ridicat și gătiți slănina până când o mare parte din grăsime a fost redată.
Scoateți slănina pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Se toarnă toate, cu excepția A 1 lingură de grăsime de slănină din oală. (Nu turnați scurgerea sau vă veți înfunda scurgerea atunci când grăsimea se întărește pe măsură ce se răcește.) 2 Preîncălziți cuptorul la 300 F. în timp ce slănina se gătește, într-un castron mare, amestecați împreună făina, boia fierbinte, boia afumată, 1 linguriță de sare și 1 linguriță de piper negru. Dragați coastele scurte în amestecul de făină.3
Adăugați coastele scurte în oală cu grăsimea de slănină, având grijă să nu înghesuiți oala (lucrați în loturi dacă este necesar). Maro pe toate părțile, aproximativ 3 până la 5 minute pe fiecare parte. Dacă doriți să obțineți o rumenire bună, nu amestecați coastele scurte decât dacă vă întoarceți. În timp ce coastele scurte se rumenesc, tocați slănina și puneți-o deoparte.4 folosiți clești sau o lingură cu fante pentru a îndepărta coastele scurte din oală într-un castron.
Adăugați ceapa tocată în oală.
Se presară cu 1/2 linguriță de sare. Gatiti pana devine translucid, aproximativ 4 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți încă un minut.
Adăugați ale și, folosind o lingură de lemn sau o spatulă, răzuiți orice bucăți rumenite de pe fundul cratiței.
Adăugați roșiile și sucurile lor și slănina rezervată. Creșteți căldura la mare și aduceți amestecul la fierbere. Întoarceți coastele scurte în oală, acoperiți, puneți în cuptorul preîncălzit și gătiți timp de două ore. (Alternativ, puteți face gătitul pe plită, doar coborâți focul la cea mai mică setare și acoperiți.) 5 Curățați cartofii, napii (opțional) și morcovii și tăiați-i în 1-in. bucăți.
Adăugați la coaste scurte, acoperiți și gătiți până când legumele sunt fragede și carnea se îndepărtează ușor de os, aproximativ 30-45 de minute.
Se adaugă sare și piper după gust. 6 Îndepărtați excesul de grăsime (vă ajută dacă aveți un separator de grăsime). Dacă doriți, îndepărtați oasele înainte de servire și tăiați orice bucăți mari de carne în bucăți mai mici.