Tocană de vită cu coaste scurte cu bere

Tocană de vită cu coaste scurte cu bere
Friptura de vită cu coaste scurte cu bere este o fără lactate felul principal. Această rețetă servește 8. O porție conține 907 calorii, 32g de proteine, și 68G de grăsime. Pentru $3.49 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Simply Recipes are 2253 de fani. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, morcovi, slănină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până ale ai putea urma acest curs principal cu Cookie-Uri Chewy Brown Sugar & Brown Ale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este spectaculos. Încercați Tocană de vită cu coaste scurte de Paprika, Tocană Coreeană Cu Coaste Scurte De Vită (Galbi Jjim), și Tocană de coaste scurte de vită cu vin roșu fructat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați fâșii de slănină într-un cuptor olandez mare (5 până la 6 litri), cu fund gros. Setați focul la mediu ridicat și gătiți slănina până când o mare parte din grăsime a fost redată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Scoateți slănina pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
3
Se toarnă toate, cu excepția A 1 lingură de grăsime de slănină din oală. (Nu turnați scurgerea sau vă veți înfunda scurgerea atunci când grăsimea se întărește pe măsură ce se răcește.) 2 Preîncălziți cuptorul la 300 F. în timp ce slănina se gătește, într-un castron mare, amestecați împreună făina, boia fierbinte, boia afumată, 1 linguriță de sare și 1 linguriță de piper negru. Dragați coastele scurte în amestecul de făină.3
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Stafide Aurii, Măcinate GrosierStafide Aurii, Măcinate Grosier
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Adăugați coastele scurte în oală cu grăsimea de slănină, având grijă să nu înghesuiți oala (lucrați în loturi dacă este necesar). Maro pe toate părțile, aproximativ 3 până la 5 minute pe fiecare parte. Dacă doriți să obțineți o rumenire bună, nu amestecați coastele scurte decât dacă vă întoarceți. În timp ce coastele scurte se rumenesc, tocați slănina și puneți-o deoparte.4 folosiți clești sau o lingură cu fante pentru a îndepărta coastele scurte din oală într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii, Măcinate GrosierStafide Aurii, Măcinate Grosier
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Adăugați ceapa tocată în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Se presară cu 1/2 linguriță de sare. Gatiti pana devine translucid, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Adăugați usturoiul și gătiți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
8
Adăugați ale și, folosind o lingură de lemn sau o spatulă, răzuiți orice bucăți rumenite de pe fundul cratiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AleAle
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Adăugați roșiile și sucurile lor și slănina rezervată. Creșteți căldura la mare și aduceți amestecul la fierbere. Întoarceți coastele scurte în oală, acoperiți, puneți în cuptorul preîncălzit și gătiți timp de două ore. (Alternativ, puteți face gătitul pe plită, doar coborâți focul la cea mai mică setare și acoperiți.) 5 Curățați cartofii, napii (opțional) și morcovii și tăiați-i în 1-in. bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii, Măcinate GrosierStafide Aurii, Măcinate Grosier
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
NapNap
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
10
Adăugați la coaste scurte, acoperiți și gătiți până când legumele sunt fragede și carnea se îndepărtează ușor de os, aproximativ 30-45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii, Măcinate GrosierStafide Aurii, Măcinate Grosier
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
11
Se adaugă sare și piper după gust. 6 Îndepărtați excesul de grăsime (vă ajută dacă aveți un separator de grăsime). Dacă doriți, îndepărtați oasele înainte de servire și tăiați orice bucăți mari de carne în bucăți mai mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate50
Revista