Tocană de vită-bere și găluște de ceapă verde-zară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de vită și găluște de ceapă verde. Această rețetă face 8 porții cu 591 calorii, 47G de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $2.98 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, ceapă verde, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Carne de vită cu găluște, Carne de vită în tocană de bere cu găluște, și Carne de vită cu găluște Dilly pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, aruncați carnea de vită cu 3 linguri. făină, 1 linguriță. sare și piper. Într-o oală mare la foc mediu-mare, încălziți 1 lingură. ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați suficientă carne de vită în oală pentru a forma un singur strat (aproximativ 1/3 din carne de vită), având grijă să nu supraaglomerați oala. Carne brună pe toate părțile, aproximativ 7 minute în total pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Transferați într-un castron mare și rumeniți carnea de vită rămasă în 2 loturi. Dacă sucurile de carne sau tigaie încep să ardă, reduceți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
4
Adăugați 1 sticlă de bere în oală, răzuind bucăți maro cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ale
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Se toarnă ale peste carnea de vită rezervată și se readuce oala goală la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Ale
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați lingura rămasă. ulei la oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați ceapă și 2 lingurițe. sare. Gatiti, amestecand des, 2 minute. Acoperiți oala și reduceți căldura la minim. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa are un indiciu de culoare aurie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Scoateți capacul, ridicați focul la mediu-mare, amestecați 3 linguri. făină și gătește, amestecând des, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
9
Adăugați ciuperci, carne de vită rezervată și bere, sticla rămasă de bere și morcovi. Aduceți la fierbere. Acoperiți și reduceți focul la foc mic. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand carnea de vita este frageda, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Ale
10
Cu aproximativ 40 de minute înainte de servire, faceți găluște: într-un castron mediu, amestecați împreună restul de 2 căni de făină, ceapa verde, restul de 3/4 linguriță. sare și bicarbonat de sodiu. Folosind un blender de patiserie sau degetele, transformați untul rece în amestec de făină până când seamănă cu făina de porumb cu câteva bucăți de mărimea mazării. Într-un alt castron, amestecați împreună Zara și oul. Îndoiți ușor ingredientele umede în uscat, amestecând până se formează un aluat foarte shaggy. Dacă este nevoie de mai mult lichid, adăugați zară suplimentară 1 lingură. la un moment dat. Formați ușor aluatul în 12 bile egale și aruncați-l în tocană. Acoperiți oala și gătiți 20 până la 30 de minute sau până când găluștele sunt pufoase și fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Mazăre Cu Cocă Violet
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Lăsați să stea 15 minute înainte de servire; tocanita se va îngroșa pe măsură ce se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă