Tocană de vită-bere și găluște de ceapă verde-zară

Tocană de vită-bere și găluște de ceapă verde-zară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de vită și găluște de ceapă verde. Această rețetă face 8 porții cu 591 calorii, 47G de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $2.98 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, ceapă verde, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Carne de vită cu găluște, Carne de vită în tocană de bere cu găluște, și Carne de vită cu găluște Dilly pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, aruncați carnea de vită cu 3 linguri. făină, 1 linguriță. sare și piper. Într-o oală mare la foc mediu-mare, încălziți 1 lingură. ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați suficientă carne de vită în oală pentru a forma un singur strat (aproximativ 1/3 din carne de vită), având grijă să nu supraaglomerați oala. Carne brună pe toate părțile, aproximativ 7 minute în total pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Transferați într-un castron mare și rumeniți carnea de vită rămasă în 2 loturi. Dacă sucurile de carne sau tigaie încep să ardă, reduceți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați 1 sticlă de bere în oală, răzuind bucăți maro cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AleAle
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Se toarnă ale peste carnea de vită rezervată și se readuce oala goală la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
AleAle
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Adăugați lingura rămasă. ulei la oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Adăugați ceapă și 2 lingurițe. sare. Gatiti, amestecand des, 2 minute. Acoperiți oala și reduceți căldura la minim. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa are un indiciu de culoare aurie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Scoateți capacul, ridicați focul la mediu-mare, amestecați 3 linguri. făină și gătește, amestecând des, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
9
Adăugați ciuperci, carne de vită rezervată și bere, sticla rămasă de bere și morcovi. Aduceți la fierbere. Acoperiți și reduceți focul la foc mic. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand carnea de vita este frageda, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
AleAle
10
Cu aproximativ 40 de minute înainte de servire, faceți găluște: într-un castron mediu, amestecați împreună restul de 2 căni de făină, ceapa verde, restul de 3/4 linguriță. sare și bicarbonat de sodiu. Folosind un blender de patiserie sau degetele, transformați untul rece în amestec de făină până când seamănă cu făina de porumb cu câteva bucăți de mărimea mazării. Într-un alt castron, amestecați împreună Zara și oul. Îndoiți ușor ingredientele umede în uscat, amestecând până se formează un aluat foarte shaggy. Dacă este nevoie de mai mult lichid, adăugați zară suplimentară 1 lingură. la un moment dat. Formați ușor aluatul în 12 bile egale și aruncați-l în tocană. Acoperiți oala și gătiți 20 până la 30 de minute sau până când găluștele sunt pufoase și fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
11
Lăsați să stea 15 minute înainte de servire; tocanita se va îngroșa pe măsură ce se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate28
Revista