Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de vită afumată și tocană de praz. Această rețetă servește 4. O porție conține 675 calorii, 44G de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $5.48 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați vin, pătrunjel cu frunze plate, boabe de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Este perfect pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Tocană de vită afumată, Tocană de vită afumată cu brânză albastră și arpagic, și Supă De Praz Fumuriu.
Instrucțiuni
1
Într-un mini robot de bucătărie, curățați ardeiul roșu; răzuiește într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Strângeți cea mai mare parte a jumătății de lămâie într-un castron mic cu apă rece. Lucrând cu 1 anghinare la un moment dat, rupeți frunzele exterioare dure. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați jumătatea superioară a anghinarei și curățați baza și tulpina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Tăiați tulpina și aruncați-o în castron. Folosind un balon de pepene galben sau o lingură, scoateți sufocarea cu blană. Frecați fundul de anghinare peste tot cu jumătatea de lămâie, apoi sfărâmați anghinarea și aruncați-o în castron. Repetați cu anghinarea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Pepene Galben
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru Pepene
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Condimentați carnea de vită cu sare și piper și dragați ușor bucățile în făină. Într-o caserolă din fontă emailată medie, încălziți 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Se adaugă jumătate din carne și se rumenesc la foc moderat, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Transferați pe o farfurie și rumeniți carnea rămasă în același ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
7
Scurgeți anghinarea și uscați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
8
Se toarnă grăsimea din caserolă și se adaugă restul de 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
9
Adăugați prazul și frunzele de dafin și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, până când prazul se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
10
Adăugați usturoiul și pimentn și gătiți, amestecând, până când parfumat, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
11
Adăugați pătrunjelul, boabele de piper și vinul și fierbeți la foc moderat timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
12
Adăugați carnea arsă, bulionul, piureul de ardei roșu și anghinarea și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
13
Adăugați un vârf de sare și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, până când carnea este fragedă, aproximativ 1 1/2 ore. Se condimentează cu sare și piper și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch