Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de vită afumată și tocană de praz. Această rețetă servește 4. O porție conține 675 calorii, 44G de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $5.48 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați vin, pătrunjel cu frunze plate, boabe de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Este perfect pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Tocană de vită afumată, Tocană de vită afumată cu brânză albastră și arpagic, și Supă De Praz Fumuriu.
Instrucțiuni
1
Într-un mini robot de bucătărie, curățați ardeiul roșu; răzuiește într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Strângeți cea mai mare parte a jumătății de lămâie într-un castron mic cu apă rece. Lucrând cu 1 anghinare la un moment dat, rupeți frunzele exterioare dure. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați jumătatea superioară a anghinarei și curățați baza și tulpina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Cană De Orz Alb Perlat
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Tăiați tulpina și aruncați-o în castron. Folosind un balon de pepene galben sau o lingură, scoateți sufocarea cu blană. Frecați fundul de anghinare peste tot cu jumătatea de lămâie, apoi sfărâmați anghinarea și aruncați-o în castron. Repetați cu anghinarea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Pepene Galben
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru Pepene
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Condimentați carnea de vită cu sare și piper și dragați ușor bucățile în făină. Într-o caserolă din fontă emailată medie, încălziți 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New York
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Se adaugă jumătate din carne și se rumenesc la foc moderat, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
6
Transferați pe o farfurie și rumeniți carnea rămasă în același ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Subţire-
7
Scurgeți anghinarea și uscați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
8
Se toarnă grăsimea din caserolă și se adaugă restul de 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
9
Adăugați prazul și frunzele de dafin și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, până când prazul se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
10
Adăugați usturoiul și pimentn și gătiți, amestecând, până când parfumat, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
11
Adăugați pătrunjelul, boabele de piper și vinul și fierbeți la foc moderat timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
1/4 Cană De Grăsime De Porc
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
12
Adăugați carnea arsă, bulionul, piureul de ardei roșu și anghinarea și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Apă Pentru A Permite
13
Adăugați un vârf de sare și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, până când carnea este fragedă, aproximativ 1 1/2 ore. Se condimentează cu sare și piper și se servește.