Tocană de Tofu, legume și carne de vită în stil coreean
Tofu, legume și tocană de vită în stil coreean ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 339 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.13 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână sos de soia, ridiche daikon, dovlecei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Tocană De Tofu Moale Picantă Coreeană, Soondubu Jjigae (Tocană De Tofu Moale Coreeană), și Punchy Stil Coreean Mapo Tofu.
Instrucțiuni
Aruncați carnea de vită cu 1 linguriță. fiecare sos de soia și ulei de susan și gătiți, amestecând, la foc mediu într-o cratiță mică. Pune deoparte.
Puneți stoc, 1 lingură. sos de soia și 2 lingurițe. ulei de susan într-o oală mare și grea.
Adăugați pastă de soia fermentată (dacă utilizați în schimb miso roșu Japonez, adăugați chiar înainte de servire) și amestecați pentru a se dizolva. Se amestecă usturoiul și ardeii iute și se fierbe, acoperite.
Adăugați tofu, varză, dovlecei, daikon și două treimi din ceapa verde; reveniți la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți, acoperit, până când totul este fraged, cel puțin 5 minute. Între timp, dacă folosiți miso roșu Japonez, bateți cu 1/2 cană de bulion fierbinte. Se amestecă bulionul miso, ceapa verde rămasă și carnea de vită rezervată în tocană chiar înainte de servire.
* Găsiți pe piețele coreene. Akamiso japonez este disponibil la magazinele alimentare gourmet; ai putea folosi și miso alb într-un vârf.