Tocană de stridii cu crutoane de rozmarin
Tocană de stridii cu crutoane de rozmarin ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de supă. Această rețetă servește 12 și costă 92 de cenți pe porție. O porție conține 136 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 34 minute. Dacă aveți stridii, sare, vermut și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 23%. Rețete similare includ Tocană De Stridii De Yuletide Cu Crutoane Cu Unt, Crutoane Multicolore De Rozmarin, și Supă de spanac cu crutoane de rozmarin.
Instrucțiuni
Gatiti primele 3 ingrediente intr-un cuptor olandez la foc mediu 12 minute sau pana cand ceapa si telina sunt fragede.
Adăugați vermut și fierbeți 1 minut.
Bateți împreună făina și sucul de scoici într-un bol mic; bateți în supă. Se aduce la foc mic la foc mediu. Se fierbe 1 minut sau până când marginile stridiilor încep să se onduleze. Reduceți căldura la mediu-scăzut; adăugați jumătate și jumătate și următoarele 4 ingrediente. Gatiti la foc mediu-mic pana se incalzeste bine. (Nu fierbeți.)
Se servește cu crutoane de rozmarin.
Remediați-l mai repede: utilizați țelină proaspătă și ceapă proaspătă, care este acum disponibilă în majoritatea departamentelor de produse alimentare.