Tocană de sfeclă cu chiftele de miel

Tocană de sfeclă cu chiftele de miel ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 270 calorii. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 46 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, turmeric, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Chiftele de miel, sfeclă și grâu crăpat cu sos de iaurt de castraveți, Lowcountry Vegetarian: chiftele de sfeclă de aur ale lui Blossom, și Chiftele grecești de curcan Paleo și spaghete cu sfeclă de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți orezul: strecurați orezul și transferați-l într-un 2-qt. cratiță împreună cu sarea, turmericul și 2 căni de apă. Aduceți la fierbere, reduceți focul la minim, acoperiți și gătiți timp de 10 minute.
Scoateți oala de pe foc și păstrați-o acoperită într-un loc cald.
Între timp, faceți tocană: aduceți sfecla și 6 căni de apă la fierbere într-un 4-qt. cratiță. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când sfecla este fragedă, aproximativ 30 de minute.
Scoateți oala de pe foc și, folosind o lingură cu fante, transferați sfecla într-un castron; rezervați suc de sfeclă.
Puneți usturoiul pe o suprafață de lucru și presărați cu puțină sare; se toaca marunt. Răzuiește usturoiul într-o pastă cu partea cuțitului bucătarului. Într-un castron mic, combinați pasta de usturoi, 3 linguri. ulei, coriandru, chimen, pudră de curry, turmeric, boia de ardei, ghimbir și cayenne; pune deoparte pasta de condimente.
Încălziți uleiul de măsline rămas într-un 6-qt. oală la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 7 minute.
Adăugați pasta de condimente rezervată și pasta de roșii și gătiți, amestecând continuu, până când amestecul se rumeneste ușor, aproximativ 3 minute. Se amestecă 1 cană din sucul de sfeclă rezervat.
Adăugați sucul de sfeclă rămas, sucul de lămâie și zahărul; se fierbe timp de 5 minute. Folosind o lingură, așezați chiftelele rezervate în tocană care fierbe. Acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când chiftelele sunt fierte, aproximativ 8 minute. Suprafața de tocană, adăugați sfecla rezervată și gătiți timp de încă 2 minute. Pentru a servi, pufați orezul cu o furculiță și lingurați-l în boluri de servire împreună cu ladlefuls de tocană și chiftele; condimentați și garnisiți cu pătrunjel.Notă de asociere: Marchizul de Cceres grenache ros 2006 ($
de La Rioja are note picante răcoritoare și se asortează bine cu acest fel de mâncare pământesc. Ania Zawieja