Tocană de sfeclă cu chiftele de miel

Tocană de sfeclă cu chiftele de miel
Tocană de sfeclă cu chiftele de miel ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 270 calorii. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 46 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, turmeric, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Chiftele de miel, sfeclă și grâu crăpat cu sos de iaurt de castraveți, Lowcountry Vegetarian: chiftele de sfeclă de aur ale lui Blossom, și Chiftele grecești de curcan Paleo și spaghete cu sfeclă de roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți orezul: strecurați orezul și transferați-l într-un 2-qt. cratiță împreună cu sarea, turmericul și 2 căni de apă. Aduceți la fierbere, reduceți focul la minim, acoperiți și gătiți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TurmericTurmeric
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Scoateți oala de pe foc și păstrați-o acoperită într-un loc cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Între timp, faceți tocană: aduceți sfecla și 6 căni de apă la fierbere într-un 4-qt. cratiță. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când sfecla este fragedă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Scoateți oala de pe foc și, folosind o lingură cu fante, transferați sfecla într-un castron; rezervați suc de sfeclă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Puneți usturoiul pe o suprafață de lucru și presărați cu puțină sare; se toaca marunt. Răzuiește usturoiul într-o pastă cu partea cuțitului bucătarului. Într-un castron mic, combinați pasta de usturoi, 3 linguri. ulei, coriandru, chimen, pudră de curry, turmeric, boia de ardei, ghimbir și cayenne; pune deoparte pasta de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
Pastă De CondimentePastă De Condimente
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
TurmericTurmeric
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Chefs CuțitChefs Cuțit
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Încălziți uleiul de măsline rămas într-un 6-qt. oală la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
8
Adăugați pasta de condimente rezervată și pasta de roșii și gătiți, amestecând continuu, până când amestecul se rumeneste ușor, aproximativ 3 minute. Se amestecă 1 cană din sucul de sfeclă rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Pastă De CondimentePastă De Condimente
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
9
Adăugați sucul de sfeclă rămas, sucul de lămâie și zahărul; se fierbe timp de 5 minute. Folosind o lingură, așezați chiftelele rezervate în tocană care fierbe. Acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când chiftelele sunt fierte, aproximativ 8 minute. Suprafața de tocană, adăugați sfecla rezervată și gătiți timp de încă 2 minute. Pentru a servi, pufați orezul cu o furculiță și lingurați-l în boluri de servire împreună cu ladlefuls de tocană și chiftele; condimentați și garnisiți cu pătrunjel.Notă de asociere: Marchizul de Cceres grenache ros 2006 ($
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
GrenacheGrenache
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
de La Rioja are note picante răcoritoare și se asortează bine cu acest fel de mâncare pământesc. Ania Zawieja
Ingrediente de care veți avea nevoie
RiojaRioja
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista