Tocană De Pâine De Porumb

Tocană De Pâine De Porumb
Cornbread tocană ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 296 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de zară, brânză cheddar, bulion de legume și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tocană de vită toscană cu pâine de porumb cu miere, Tocană de legume de vară târzie cu pâine de porumb cu unt brun, și Pâine de porumb vegană fără Gluten și brioșe cu pâine de porumb (100% cereale integrale).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Crumble cornbread în castron de un procesor de alimente. Pulsați de 6 până la 8 ori sau până când se formează firimituri grosiere (aproximativ 5 căni firimituri grosiere).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Întindeți firimiturile pe o foaie de copt de 15 x 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Coaceți la 400 timp de 15 minute sau până se prăjește ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Sotati ceapa si usturoiul in ulei incins intr-un cuptor olandez la foc mediu 3 minute sau pana se inmoaie. Se amestecă firimiturile, bulionul și următoarele 4 ingrediente; gătiți, amestecând des, 10 minute sau până când amestecul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Cornbread. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Gunderloch Estate Riesling Dry cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Gunderloch Estate Riesling Uscat
Gunderloch Estate Riesling Uscat
DificultateMediu
Gata În28 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista