Tocană De Pui Thailandeză Culinarius

Tocană De Pui Thailandeză Culinarius
Tocanita de pui Thailandeză a lui Culinarius ar putea fi doar Asiatice rețeta pe care o căutați. O porție conține 637 calorii, 25g de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,89 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Dacă aveți la îndemână cartofi, ceapă, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Tocană De Curry De Pui Thailandez, Tocană de fasole de vară thailandeză cu pui, și Tocană de pui thailandeză cu găluște de Cartofi-Arpagic.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de susan într-o oală la foc mediu-mare; adăugați puiul, sucul de lămâie și sosul de soia; gătiți și amestecați până când puiul este gătit, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Bateți împreună laptele de cocos, pasta de curry și făina într-un castron până se omogenizează; se toarnă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Pastă De CurryPastă De Curry
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați ardeiul gras, ceapa dulce, ceapa roșie, usturoiul, cartofii, lăstarii de bambus, castanele de apă și ciupercile; reduceți focul la minim, acoperiți și fierbeți 45 de minute. Se amestecă coriandru și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De CocosApă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
1/3 Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici1/3 Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Ceapă DulceCeapă Dulce
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Usturoi Goya®Usturoi Goya®

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Fructe proaspete, curate și puternice.Se potrivește strălucit cu fructe de mare, în special scoici și orice fel de mâncare asiatică frumos picantă.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate28
Revista