TOCANĂ DE PUI (POLLO SUDADO)
Tocană de pui (POLLO SUDADO) este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție conține 307 calorii, 12g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Această rețetă este plăcută de 517 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare, cățel de usturoi, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 100%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați TOCANĂ DE PUI (POLLO SUDADO), TOCANITA DE CHIFTELE (SUDADO DE ALB, ALB, NEGRU), și Tocană de vită columbiană (Sudado de Res) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, încălziți uleiul vegetal la foc mediu.
Se adauga ceapa si ardeiul rosu si saut pana cand ceapa devine translucida, aproximativ 3 minute. Apoi adăugați roșiile, usturoiul, sarea și piperul măcinat și saut-ul pentru încă 5 minute.
Adăugați puiul, apa, bulionul de pui, sazon Goya și pudra de chimen. Acoperiți și gătiți timp de 25 de minute, amestecând ocazional.
Adăugați cartofii și coriandrul și gătiți încă 30 de minute sau până când cartofii sunt fragede.
Se servește peste orez alb.