Tocană De Pui (Doro Wett)

Tocană De Pui (Doro Wett)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de pui (Doro Wett). Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 740 calorii, 61G de proteine, și 49G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,77 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de ghimbir, pui, cardamom măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi cardamomul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cardamom ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Doro Wot (Mâncare Națională De Pui Etiopiană), Doro nu, și Doro Wat de la cea mai bună mâncare picantă din lume.

Instrucțiuni

1
Combinați ceapa, un vârf de sare și jumătate din untul condimentat într-un cuptor olandez sau într-o altă oală mare adâncă la foc mic. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa este aurie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați untul rămas, cardamomul, piperul negru, cuișoarele, usturoiul, ghimbirul și berbere și gătiți până când ceapa se înmoaie și capătă culoarea condimentelor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
BerbereBerbere
UntUnt
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
CeapăCeapă
CondimenteCondimente
3
Adăugați 2 căni din bulionul de pui și pulpele și coapsele de pui, aduceți la foc mic și fierbeți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
Picior De PuiPicior De Pui
4
Adăugați restul de 1/2 cană de pui și vinul, readuceți la foc mic și fierbeți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
VinVin
5
Adăugați pieptul de pui și fierbeți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
6
Se amestecă ușor sucul de lămâie și ouăle și se fierbe încă 5 minute. Sosul va fi slăbit și supă. Condimentează cu sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
SosSos
OuăOuă
SareSare
7
Retipărit cu permisiunea sufletului unei noi bucătării: o descoperire a alimentelor și aromelor Africii de Marcus Samuelsson. 2006-John Wiley & Sons, Inc.

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Revista