Tocană de pui Dijon cu cartofi și Kale

Tocană de pui Dijon cu cartofi și Kale
Dacă doriți să adăugați mai multe fără lactate rețete la cutia de rețete, tocană de pui Dijon cu cartofi și Kale ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 294 calorii, 27G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Această rețetă din rețetele mele necesită ulei de măsline, sare, apă și făină. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Salată de lămâie Dijon Kale cu cartofi dulci și mere, Tocană De Pui Dijon, și Salată de kale de pui Chili cu vinetă de scorțișoară Dijon.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 linguriță de ulei într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați prazul; saut 6 minute sau până când se înmoaie și se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrazPraz
3
Adăugați usturoi; saut 1 minut. Puneți amestecul de praz într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
PrazPraz
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Așezați 1/3 cană de făină într-un castron puțin adânc sau o farfurie de plăcintă. Dragă pui în făină, scuturând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Încălziți restul de 1 lingură de ulei în tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați jumătate din amestecul de pui; se presară cu 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper negru. Gatiti 6 minute, rumenind pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Pui întregPui întreg
SareSare
7
Adăugați puiul rumenit în amestecul de praz. Repetați procedura cu amestecul de pui rămas, 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Pui întregPui întreg
PrazPraz
SareSare
8
Adăugați vin în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Combinați 1 cană de bulion și 1 lingură de făină, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
10
Adăugați amestecul de bulion, restul de 2 căni de bulion, apă și muștar la tigaie; aduceți la fierbere. Se amestecă amestecul de pui, restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper negru. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Pui întregPui întreg
MuștarMuștar
BulionBulion
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Se amestecă cartoful. Acoperiți și fierbeți 30 de minute sau până când cartoful este fraged. Se amestecă varza; acoperiți și fierbeți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
KaleKale
12
Garnisiți cu ardei roșu zdrobit, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
Revista