Tocană de pui cu ceapă eșalotă, cidru, și suc de fructe Butternut
Tocană de pui cu ceapă eșalotă, cidru, și suc de fructe Butternut este un lactate gratuit felul principal. Această rețetă servește 6. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 324 calorii, 33g de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de sare, făină, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza pudra de curry ai putea urma acest curs principal cu Curry înghețată cu Mango și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, care este solid. Rețete similare includ Pui prăjit cu cidru de mere cu dovlecei de Butternut, Tocană de Quinoa cu dovlecei de pui și Butternut, și Tocană consistentă de pui cu dovlecei de Butternut și Quinoa.
Instrucțiuni
1
Încălziți 1 linguriță de ulei într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Adăugați șalotă; sotati 5 minute sau pana cand se inmoaie si se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
3
Adăugați pudră de curry; sotati 1 minut. Se amestecă amestecul de ceapă într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
4
Așezați 1/3 cană de făină într-un castron puțin adânc sau într-o farfurie. Pui de dragare în făină, scuturând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
5
Încălziți restul de 1 lingură de ulei în tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați jumătate din amestecul de pui; se presară cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper. Gatiti 6 minute, rumenind pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Adăugați puiul rumenit în amestecul de șalot. Repetați procedura cu amestecul de pui rămas, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Adăugați cidru în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Combinați 1 cană de bulion și 1 lingură de făină, amestecând cu un bici până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
10
Adăugați amestecul de bulion, bulionul rămas și apa; aduceți la fierbere. Se amestecă amestecul de pui, rămânând 1/2 linguriță de sare și rămânând 1/4 linguriță de piper. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 40 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
11
Se amestecă dovlecelul. Se fierbe, neacoperit, 55 de minute sau până când puiul și dovlecelul sunt foarte fragede și sosul se îngroașă. Lingurați aproximativ 1 cană tocană în fiecare din cele 6 boluri; presărați fiecare porție cu 2 lingurițe de migdale și pătrunjel, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Cuțit De Toaletă
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă