Tocană De Pui Cu Arahide Din Africa De Vest

Tocană De Pui Cu Arahide Din Africa De Vest
Tocană de pui de arahide din Africa de Vest ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 5. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 354 calorii, 29G de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei africane. Mergeți la magazin și ridicați cârnați kielbasa, piept de pui, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Tocană De Arahide Din Africa De Vest, Tocană De Legume Și Arahide Din Africa De Vest, și Tocană de pui din Africa de Vest – un drept din bine hrănit 2 pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați puiul în fâșii, aproximativ 2x1/4 inch. În cratița de 3 până la 4 litri, amestecați puiul și condimentul de pui (din amestecul jambalaya) până când puiul este acoperit uniform; se amestecă uleiul. (Pentru cele mai bune rezultate, utilizați cratiță cu finisaj antiaderent.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De PuiCondimente De Pui
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Gatiti puiul descoperit la foc mediu-mare aproximativ 8 minute, intoarcand puiul dupa 5 minute, pana se rumeneste pe ambele parti. Se amestecă în apă fierbinte, se amestecă sosul și orezul nefiert (din amestecul jambalaya), roșiile și cârnații.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De SosAmestec De Sos
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
3
Se încălzește până la fierbere, amestecând ocazional. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți aproximativ 25 de minute, amestecând o dată, până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
4
Se amestecă untul de arahide. Gatiti aproximativ 2 minute mai mult sau pana cand amestecul este ingrosat. Acoperiți; lăsați să stea aproximativ 5 minute sau până când cea mai mare parte a lichidului este absorbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Crunch Bar)(cum Ar Fi Crunch Bar)

Vin recomandat: Pinotaj, Chenin Blanc, Riesling

Pinotage, Chenin Blanc și Riesling sunt alegerile mele de top pentru African. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Fram Wines Pinotage cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Fram Vinuri Pinotage
Fram Vinuri Pinotage
Un amestec intrigant de fructe roșii coapte, cu arome de fenicul și mărar pe marginea exterioară a profilului aromei. Gustul este plin de un tanin foarte fin și distinct, adăugând vibrație pentru a echilibra concentrația fructului.
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții5
Scor De Sănătate11
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista