Tocană de pui

Tocană de pui
Tocană de pui ia în jurul valorii de 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 1,26 USD pe porție. Această supă are 244 calorii, 12g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă de la BBC Good Food are 349 de fani. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați păstârnac, morcovi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este excelent. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Crock Pot Chicken & Bean Stew: Un Pui Rămas, Tocană De Pui, și Tocană De Pui.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul în cea mai mare tigaie un wok foarte mare cu capac este ideal. Se prăjește ceapa și usturoiul câteva minute până se înmoaie, apoi se toarnă bulionul și se amestecă cartoful și ierburile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Adăugați puiul și aduceți la fierbere. Se amestecă morcovii, păstârnacul și prazul, apoi se acoperă tigaia și se lasă să fiarbă la foc mic timp de 40-45 de minute, amestecând din când în când, până când puiul este fraged. (Răciți și înghețați orice porții suplimentare și utilizați în decurs de 2 luni dezghețați la temperatura camerei, apoi reîncălziți într-o tigaie până la barbotare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstârnacPăstârnac
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Serviți cu piure și mazăre, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Stew poate fi asociat cu Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet Sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Vinul Elway ' s Reserve Cabernet Sauvignon cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 78 de dolari pe sticlă.
Elway ' s Reserve Cabernet Sauvignon vin
Elway ' s Reserve Cabernet Sauvignon vin
Elway ' s Reserve Napa Valley Cabernet Sauvignon 2013 este o îmbinare de fructe întunecate, picant delicat din butoaie de stejar american atent selectate și mineralitate intensă.
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista