Tocană de porc gătită lent cu găluște

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de porc gătită lent cu găluște. Pentru $14.28 pe portie, această rețetă acoperă 78% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 238g de proteine, 97G de grăsime, și un total de 2606 calorii. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, filet de porc, arpagic philadelphia și cremă de brânză de ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este remarcabil. Încercați Feijoada braziliană {carne de porc gătită lent și tocană de fasole neagră}, Pui Și Găluște Gătite Lent, și Tocană Gătită Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente în aragazul lent; acoperiți cu capac. Gatiti la 8 pana la 10 ore (sau la 4 ore). Aruncați frunzele de dafin.
Se amestecă ouăle, amestecul de umplutură și apa; formați în 8 bile.
Adăugați cremă de brânză răspândită în aragazul lent; se amestecă până se topește. Amestecați ușor bilele de umplutură;gatiti, acoperit, la 30 min.
Serviți tocană și găluște acoperite cu arpagic.