Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de porc. Această rețetă servește 8 și costă 3,58 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 526 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Toamna. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 6 ore. Mergeți la magazin și ridicați maghiran, bulion de vită, sare condimentată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este minunat. Rețete similare includ Slow Cooker Toamna Recolta Tocană De Porc, Tocană De Toamnă, și Tocană De Toamnă Savuroasă.
Instrucțiuni
1
Aruncați împreună pudra de ceapă, pătrunjelul, 1 lingură praf de usturoi, sare condimentată, 1 1/2 linguri piper negru, maghiran, scorțișoară și nucșoară într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)
Hârtie De Orez
Maghiran
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
2
Adăugați carnea de porc cubată, aruncați până când este bine acoperită, apoi sigilați și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
3
Preîncălziți cuptorul la 250 grade F (120 grade C). Aliniați un vas de copt de 9x9 inci cu jumătate din frunzele de spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Împachetați carnea de porc marinată în vasul de copt și acoperiți cu frunzele de spanac rămase. Acoperiți tigaia cu folie de aluminiu și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 3 ore sau până când carnea de porc este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Bateți făina și gătiți timp de 15 minute, amestecând frecvent până când făina s-a prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
7
Răzuiți într-un vas termorezistent și lăsați-l deoparte. Topiți untul în oală și amestecați ceapa și țelina. Gatiti si amestecati pana cand ceapa s-a inmuiat si a devenit translucida, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Adăugați ciupercile și gătiți până se înmoaie; amestecați amestecul de făină înapoi în oală pentru a acoperi legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Se toarnă bulionul de vită, roșiile înăbușite, carnea de porc gătită și spanacul, frunzele de dafin, fulgii de ardei roșu și 1 linguriță de usturoi praf. Simmer 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Roșii Roșii
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
Carne De Porc Gătită
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
10
Se amestecă fasolea de unt, dovlecelul galben și dovlecelul. Se fierbe 30 de minute până când legumele sunt fragede. Condimentează după gust cu sare și piper înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Suc De Fructe Galben
Fasole De Unt
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)