Tocană de pește picant ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 7 și costă 2,91 USD pe porție. O porție conține 244 calorii, 20g de proteine, și 4G de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, ceapă, sherry și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Tocană de pește picant, Tocană De Pește Roșu Picant De 30 De Minute, și Easy Fish Molee (Tocană De Pește În Stil Indian De Sud Cu Nucă De Cocos).
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați cartofi și următoarele 7 ingrediente (cartofi prin frunze de dafin); aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 15 minute. Se amestecă codul și sherry; gătiți încă 15 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță. Se amestecă pătrunjelul.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Gifft de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.